Femei în TIC – Anastasia

Descriere

Continuăm să sărbătorim fetele și femeile în TIC, astăzi o prezentăm pe Anastasia, Manager Product Owner.

 

Ne poți spune câteva cuvinte despre munca echipei tale?
Echipa noastră se concentrează pe nevoile clienților, analizează comportamentele utilizatorilor și identifică zonele de dezvoltare pentru produsele și serviciile noastre.

Analiștii dezvoltă noi instrumente de automatizare, analiză și creștere a vânzărilor prin care asigură lucrul eficient al clienților noștri.

Echipa noastră dezvoltă și design-uri individuale pentru soluția noastră E-Commerce Autoresource. Pregătim liste detaliate de cerințe pentru inginerii software și urmărim fiecare sarcină până la lansare.

Lucrăm continuu pentru a face produsele noastre și mai bune cât și pentru a ajuta clienții noștri să își atingă obiectivele de afaceri.

 

În opinia ta, care sunt beneficiile de a avea femei in conducerea unei companii?
Aș spune responsabilitate și o abordare sinceră. Este important să construim un mediu de lucru empatic în echipă. Relațiile bune și comunicările bine construite sunt cheia unei colaborări eficiente.

 

Care ar fi vacanța ta ideală?
Călătoresc în locuri noi în care nu am mai fost niciodată. Îmi place să combin activitățile cu odihna completă. Principalul lucru este să te asculți și să faci ce vrei.

 

#girlsinICT #womenempowerment #WomenInTech #Tradesoft #eCommerce #AutoBusiness

Femei în TIC – Anastasia