Versiune nouă software E-commerce piese auto #AutoResource

Descriere

Versiune nouă, pentru software-ul nostru E-commerce piese auto #AutoResource – 6.59    

 

software business auto  

Avem vești grozave pentru tine! Am actualizat Software-ul nostru E-Commerce – AutoResource, dezvoltat pentru vânzarea pieselor auto online.
A devenit și mai bun și mai convenabil să lucrezi cu el!    

 

Toți clienții care doresc actualizarea software-ului la noua versiune 6.59, trebuie să aibă Planul de Închiriere sau Suport Licență activ si să trimită un email la Echipa de Suport Tehnic TradeSoft. Actualizarea versiunii software este gratuită, conform Planului de Mentenanță ales.

 

1. Noua versiune #AutoResource 6.59 facilitează lucrul cu cele 19 Cataloagele de Produse: – Uleiuri, – Accesorii, Acumulatori, Anvelope, Antene – Camere Marșarier, Camere bord, Electronice Auto, – Jante,Parbrize, Produse Populare, Piese de Schimb pentru întreținere, Produse îngrijire auto, – Sisteme Audio, Senzori parcare, Lămpi auto, etc. Puteți copia bunuri, puteți înregistra data schimbării acestora și puteți configura corespondența în catalogul bateriilor auto.

 

 

2. Pagina de căutare din partea Client este și mai convenabilă acum. Clienții pot căuta după numele piesei și pot plăti din sold. Există o nouă fereastră pentru a selecta un producător și un nou bloc pentru articolele cu același număr de piesă. Timpul de livrare este afișat ca dată și poate arăta ora exactă la care mărfurile vor ajunge în magazin.

 

3. Există un instrument special pentru a face setările primare ale magazinului online, mai rapide și mai convenabile. Puteți edita datele despre punctele de vânzare cu amănuntul și managerii, prin câteva clicuri datorită noilor funcțiionalități. De asemenea, există un nou meniu utilizator în partea Administrativă pentru o muncă mai confortabilă!      

Există o mulțime de funcționalități noi, sau actualizari ale celor existente, mai exact 56,  pe care le poți consulta aici.

Încearcă noul AutoResource 6.59 gratuit chiar astăzi! Trimite-ne o solicitare prin cel mai convenabil mod; formular, email , telefon, whatsapp sau rețele sociale.

#Tradesoft #AutoResource #ecommerce #IT #Aftermarketparts #piese auto

    Prin trimiterea datelor, declari că ai citit Politica de
    confidențialitate
    și ești de acord cu prelucrarea datelor.

    Versiune nouă software E-commerce piese auto #AutoResource