Căutare preț on-line via API

Mărește-ți gama de produse și mărfuri, prin căutare preț on-line direct pe site-urile furnizorilor, conectate în magazin (Autonet, Elit etc.) ajustându-ți doar taxele suplimentare și timpul de livrare.

Sistemul va efectua o căutare on-line prin API, la furnizorii conectați în magazin, după care va identifica prețul cel mai mic și stocul, la unul sau mai mulți furnizori interogați.

Va prelua informația și o va afișa clientului (conform criteriului cel mai mic preț identificat) incluzând marja de adaos, disponibilitatea stocului și toate opțiunile de livrare pentru piesa auto selectată, cât și piesele echivalente, analoge sau alternative (fig.2).

Magazinul alege cea mai bună ofertă pentru dvs., clientul doar setează cantitatea de bunuri dorite și plasează comanda în coș.

Programul detectează în mod automat de la ce furnizor provine oferta, dar această informație este disponibilă numai pentru dvs.

Platforma Web-AutoResource este integrată cu mulți furnizori renumiți de piese de schimb auto.

Avantajele căutării on-line via API 

Oferă o gamă largă de piese de schimb pentru clienții dvs., fără extra costuri pentru păstrarea unui depozit; economisește timp pentru angajații și clienții dvs. 
Face ca procesul de comandă a pieselor de schimb să fie mai eficient și elimină erorile.

Serviciu disponibil doar în platfoma
”WEB-AUTORESOURCE”