API Cataloage online piese auto de origine sau aftermarket.

magazin-piese-auto-online

API Cataloage online piese auto Parts-Catalogs, transmitere informații despre piesa de schimb și producatorul auto (inclusiv informații grafice) simplificând astfel procedura de căutare și selecție a pieselor auto.

Datorită cataloagelor online de piese auto Parts-Catalogs, puteți extinde gama de produse, conectând orice model de catalog la magazinul dvs. propriu prin conexiune API.

Pentru a deține o gamă extinsă de piese auto, trebuie să folosiți cataloagele componentelor OEM și ale pieselor auto second-hand, cataloagele sunt conectate direct la magazinul dumnevoastră online.

api cataloage online piese auto

Toate Posibilitățile de integrare pentru utilizare intuitivă a Cataloagelor online piese auto via API

Chiar dacă clientul nu cunoaște codul piesei de schimb, folosind catalogul, el va găsi cu ușurință piesa necesară. Apoi, există căutare de prețuri de către toate listele de prețuri și furnizorii conectați în mod automat la magazinul online.

O soluție gata de utilizare pentru orice site. Acces API cataloage online piese auto individual.

Ca urmare, sunt afișate informații fiabile despre disponibilitate, prețuri, timp de expediere, schimburi de date. Singurul lucru pe care ar trebui să-l facă clientul este să aleagă termenii preferabili și să încheie o achiziție!

Există o bază de date completă și fiabilă a pieselor auto după cumpărător pentru majoritatea celor existente autovehiculele dvs.

Clientul dvs. va găsi cu ușurință piesele de schimb necesare prin intermediul unei structuri convenabile de căutare a pieselor de schimb pentru autoturisme de mărci de autoturisme și transport de mărfuri, ansambluri de componente, numere de motoare sau tipuri de axe.

Elimină numărul de erori în selectarea și comandarea de piese de schimb, datorită informațiilor despre punctele de schimb; puteți vinde piese de schimb auto chiar și pentru cele mai moderne mașini.

Baza de date este actualizată în mod regulat; Cel mai bun preț vă ajută să reduceți costurile.

Selectați tipul necesar de vehicule pentru pasageri sau auto-camioane

Cataloagele online OEM sunt create pe baza programelor și discurilor originale și sunt furnizate de producătorii auto.

Acestea sunt actualizate periodic, au o interfață de afișare intuitivă și convenabilă.

Care sunt avantajele conectării cataloagelor online?

La dispoziția dvs. există întotdeauna o bază de date OEM actualizată, fiabilă și intuitivă despre mărcile de mașini de care aveți nevoie; căutarea este simplificată în mod semnificativ în cazul în care codul elementului nu este cunoscut; clienții dvs. pot selecta o piesă de schimb pentru mașina proprie;

producatori cataloage auto

Plătiți doar cât utilizați, transfer date API Cataloage online piese auto

 

Solutie „turn-key” pentru cataloagele OEM Parts-Catalog.com

Număr de solicitări lunare

Cost

până la 10 000

€ 129 /lună

până la 100 000

€ 379 /lună

până la 1 000 000

€ 739 /lună

> 1 000 000

La cerere

Conexiune API pentru cataloagele OEM Parts-Catalog.com


Număr de solicitări lunare

Cost

până la 250 000

€ 490 /lună

până la 1 000 000

€ 1 790 /lună

până la 2 000 000

€ 2 590 /lună

> 2 000 000

La cerere

Pentru informații si oferte privind preluarea datelor din cataloagele online Parts-Catalogs, prin conexiune API, la site-ul dumnevoastră, vă rugăm sa ne contactați prin formularul de mai jos.

Beneficii Cataloage Online piese auto de origine sau aftermarket 

Catalog online piese auto Aftermarket
Oferă oportunitatea de a alege o piesă de schimb din cel mai popular catalog piese auto aftermarket online.Aproape toți producătorii intenționali de piese aftermarket sunt prezenți în acest catalog. Probabil cel mai complet și cuprinzător catalog auto de piese aftermarket Online.

Cataloage online piese auto de origine
Faceți căutarea pieselor de schimb schimbă și intuitivă. Producători disponibili Cataloage Online OE:
Audi, BMW, Chrysler, Citroen, Dacia, Ford, Honda, Hyundai, Infiniti, Kia, Lexus, Mazda,Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi,Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rolls-Royce, Seat, Skoda,Smart, Subaru, Suzuki, Toyota, Vauxhall, Volkswagen, Volvo.

cresterea vanzarilor de piese auto

1.Creșterea volumului de vânzări
Creșterea volumului de vânzări prin creșterea substanțială a clienților potențiali. Căutarea pieselor de origine sau aftermarket este simplă şi intuitivă, clienţii vor găsi într-un timp scurt piesele dorite.

2. Informații suplimentare strălucitoare
Cataloagele Auto fac căutarea independentă a clienților mult mai ușoară, mulțumită unei structuri grafice conveniente de informații suplimentare. 

3. Minimizare eroare în timpul comenzilor. 
O sa aveți erori minime în selectarea și comandarea pieselor auto de către manageri și clienți. Comenzile 
se pot plasa direct la furnizori de către manageri.

4. Creșterea competitivității companiei dvs.
Prin Conectarea cataloagelor auto,  micșorarea semnificativă a volumului de muncă și interfața de afișare atractivă pentru magazinul dvs. de piese auto. 

5. Acces imediat, căutare rapidă 
Accees rapid, rezultate căutare afișate imediat. Căutare pieselor auto de schimb devine semnificativ mai facilă dacă codul piesei nu este cunoscut. 

6. Informații actualizate mereu (up-to-date) 
La dispoziția dvs. este întotdeauna o bază de date fiabilă, intuitivă, cu informații clare, actualizate, ce nu necestită costuri suplimentare pentru actualizare (update). 

Pentru gama completă cataloage online piese auto și mărci disponibile vă rugăm să ne contactați.

    Formular contact


    DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale, in scopuri marketing, confirm că am citit și sunt de acord cu politica de confidențialitate.

    Verificați emailul pentru confirmare și informații contact.