API Cataloage online piese auto de origine Parts-Catalogs

Parts-Catalogs – noile cataloage electronice de piese de schimb auto pentru vehicule.

Conectându-le la magazinul tău online, vei obține mai multe beneficii:
În primul rând, vei avea mai multe comenzi online, deoarece clienții tăi selectează singuri piese auto din catalog și nu vizitează site-urile rivalilor tăi.
În al doilea rând, îți folosești resursele mai eficient – managerii tăi petrec mai puțin timp căutând piesele auto necesare. Drept urmare, ai nevoie de mai puțin personal pentru a gestiona magazinul.
În al treilea rând, ai mai puține returnări din cauza pieselor auto selectate greșit. Nu există stoc excedent în depozit.
Prin urmare, vei obține mai mult profit datorită creșterii vânzărilor și optimizării costurilor.

Ai un magazin mono sau multi-marca? Vinzi piese de schimb pentru diverse vehicule?

Datorită Parts-Catalogs, îți poți extinde sau restrânge gama de produse, conectând toți producătorii disponibili sau doar anumiți producători, în funcție de specificul afacerii tale. Numărul producătorilor nu influențează costul, deoarece plătești doar pentru solicitările vizitatorilor site-ului tău și ale managerilor. În profilul tău, poți să vezi statisticile de interogare și să le analizezi.

Parts-Catalogs sunt cele mai atractive cataloage, pentru magazine online piese auto, din punct de vedere al prețului și calității.

Blocul de cataloage poate fi pus oriunde pe site și va arăta ca parte integrantă a acestuia. Clienții tăi pot căuta piesele auto necesare în mod independent, pas cu pas, sau prin codul VIN.
Drept urmare, prin corelare cu magazinul tău, clienții vor primi informații despre stoc, costuri și condiții de livrare, plasând ulterior o comandă!

Iată cum funcționează căutarea în cataloage după seria VIN sau marcă/model auto:Plătești doar cât utilizezi, transfer date HTML/API Cataloage online piese auto

Soluție “turn-key” HTML pentru cataloagele OEM Parts-Catalogs.com

Număr de solicitări lunareCost
până la 10 000€ 169/lună
până la 100 000€ 499/lună
până la 1 000 000€ 969/lună
> 1 000 000La cerere

Conexiune API pentru cataloagele OEM Parts-Catalogs.com

Număr de solicitări lunareCost
până la 250 000 € 639/lună
până la 1 000 000 € 2 399/lună
până la 2 000 000 € 3 369/lună
> 2 000 000 La cerere

Selectează tipul necesar de vehicule pentru pasageri sau auto-camioane

Cataloagele online OEM sunt create pe baza programelor și discurilor originale și sunt furnizate de producătorii auto.

Acestea sunt actualizate periodic și au o interfață de afișare intuitivă și convenabilă.

La dispoziția ta există întotdeauna o bază de date OEM actualizată, fiabilă și intuitivă pentru mărcile de mașini de care ai nevoie; căutarea este simplificată în mod semnificativ în cazul în care codul elementului nu este cunoscut; clienții tăi pot selecta piesa de schimb dorită.

Listă producători disponibili în Cataloage Online Parts-Catalogs: 

Extinde sau restrânge gama de piese auto, cu următorii producători auto, disponibili în Cataloage Online OEM Parts-Catalogs:

Alfa Romeo, Audi, BMW, BMW Moto, Chery, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daf, Dodge, Fiat, Ford, Hino Heavy, Hino Light, Honda, Hyundai, Hyundai Korea, Infiniti, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Kia Korea, Land Rover, Lexus, Man, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Plymouth, Porsche, Renault, Renault Trucks, Rolls-Royce, Saab, Scania, Seat, Skoda, Smart, SsangYong, Subaru, Suzuki, Toyota, Vauxhall, Volkswagen, Volvo, Volvo Trucks.

Beneficii Cataloage Online piese auto de origine: 

1. Crește volumul de vânzări
Creșterea volumului de vânzări prin creșterea substanțială a clienților potențiali. Căutarea pieselor de origine este simplă şi intuitivă, clienţii tăi vor găsi într-un timp scurt piesele dorite.

2. Oferă informații suplimentare atractive
Cataloagele auto fac căutarea independentă a clienților mult mai ușoară, mulțumită unei structuri grafice conveniente de informații suplimentare. 


3. Minimizează erorile în timpul comenzilor
O sa ai erori minime în selectarea și comandarea pieselor auto de către manageri și clienți.

4. Crește competitivitatea companiei tale
Prin conectarea cataloagelor auto,  micșorarea semnificativă a volumului de muncă și interfața de afișare atractivă pentru magazinul tău de piese auto. 

5. Optimizează timpul pentru identificare piese
Acces rapid, rezultate căutare afișate imediat. Căutare pieselor auto de schimb devine semnificativ mai facilă dacă codul piesei nu este cunoscut. 

6. Informații actualizate mereu (up-to-date) 
La dispoziția ta este întotdeauna o bază de date fiabilă, intuitivă, cu informații clare, actualizate, ce nu necesită costuri suplimentare pentru actualizare (update). Pentru informații suplimentare contactează-ne.

    Formular contact


    DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale, in scopuri marketing, confirm că am citit și sunt de acord cu politica de confidențialitate.