Pentru a obține un răspuns rapid și complet la tichetul dvs. de asistență, vă rugăm să urmați următoarele reguli:

1. Puteţi apela la serviciul de Suport Tehnic TradeSoft prin oricare dintre următoarele mijloace de comunicare:


* Notă: pentru a beneficia de suport tehnic, trebuie sa aveți Planul Suport ACTIV.
** Notă: comunicarea cu echipa de Suport Tehnic TradeSoft se face în limba Engleză.2. De fiecare dată când apelaţi serviciul de Suport Tehnic TradeSoft, vă rugăm să oferiți următoarele informații:
Numele pe care este înregistrat software-ul
– sau adresa de email înregistrată ladepartmaentul service al companiei TradeSoft pentru proiectul dvs.
– sau prin obținerea informației de la dvs., specialistul suport tehnic va completa o cerere în legătură cu situația și îi va asigna un număr. O să primiți un email, al cărui topic va conține numărul solictării dvs. de forma [Request N##123456##]
Toate viitoarele solictări legate de problema indicată, trebuiesc trimise sub forma unui reply la acest email şi trebuie menţinută linia [Request N##123456##] în topicul emialului.
În acest fel putem să urmărim tichetul și să înţelegem mai repede situaţia dvs.

3.Plasați o nouă solicitare pentru fiecare situație nouă. NU TRIMITEȚI o nouă solicitare ca și răspuns la unul dintre emailuri trimise anterior – cu acel topic, ce conține numărul solictării anterioar. În acest fel, vom înțelege mai repede ca avem de-a face cu o altă situație, care nu este conectată cu cea anterioară.

4. Încercați să descrieți situația cît mai detaliat posibil. Exemplu, mesajul ”site-ul meu nu funcționează” sau ”emailul meu nu funcționează” va necesita mai multe detalii suplimentare, așa că vă rugăm să detaliați imediat situația într-un nou email.Exemple cum să trimiți un mesaj despre diferite situații:

1. Daca software-ul pe care îl utilizaţi afişează un mesaj de eroare: scrieţi tipul erorii (atât numarul cât şi textul). Dacă nu puteţi să copiaţi mesajul de la eroare, efectuaţi un screenshot (o imagine creată prin apăsarea butonului PrintScreen de la tastatura dvs.) şi trimiteţi-l către noi.

2. Dacă nu puteţi intra în magazin: scrieţi numele providerului dvs. de Internet; adresa (link-ul) pe care o utilizaţi pentru acesarea magazinului; ce browser Internet utilizaţi; ce eroare este afişată când încercaţi să accesaţi magazinul (scrieţi atât numărul cât şi textul).

3. Dacă nu puteţi accesa e-mailul dvs. vă rugăm să ne scrieţi ce program de e-mail utilizaţi. Menţionaţi dacă emailul dvs. a funcţionat înainte în acest program sau îl utilizaţi pentru prima dată. Care este mai exact problema dvs: trimiterea şi recepţionarea email-urilor? Ce erori afișează programul (scrieţi atât numărul cât şi textul).

4. Dacă mesajele pe care le trimiteţi nu ajung la destinaţie: scrieți când s-a întâmplat acest lucru, către ce căsuţă de email şi din ce căsuţă de email aţi trimis mesajul. Dacă mesajele sunt returnate cu eroare, vă rugăm să ne transmiteţi conţinutul mesajului care a fost returnat.


Vă rugăm să fiţi politicos. Răbdarea dvs. şi tactul ne vor ajuta, în primul rând, să găsim o metodă rapidă de rezolvare a problemei transmise.

Urmând aceste reguli simple ne ajutaţi să găsim esenţa problemei, cât mai repede şi să luăm o decizie mai repede.