Căutare preț online via API

Extinde gama de produse și mărfuri, prin căutare preț online, direct pe site-urile furnizorilor (Autonet, Elit etc.) și modifică doar marja de adaos și timpul de livrare.

Afișează clienților tăi oferte online ale furnizorilor

Căutarea online a prețurilor îți permite să oferi o gamă largă de piese auto, prin conectarea la platformele furnizorilor, oferind totodată posibilitatea de a alege termenii și prețurile de transport adecvate.
Platforma Web-AutoResource este integrată cu mulți furnizori cunoscuți de piese de schimb auto.

Cum funcționează?

Sistemul va efectua o căutare online, la furnizorii conectați în magazin, după care va identifica prețul și stocul, la unul sau mai mulți furnizori interogați.

Sistemul va prelua informația găsită și o va afișa clientului incluzând marja de adaos stabilită pentru furnizorul respectiv, disponibilitatea stocului și toate opțiunile de livrare pentru piesa auto selectată, cât și piesele echivalente sau alternative.
Pentru preluarea tuturor informațiilor menționate, furnizorul trebuie să trimită aceste date prin conexiunea online către magazin.

Magazinul alege cele mai bune oferte, clientul doar setează cantitatea dorită și plasează comanda în coș.

Programul detectează în mod automat de la ce furnizor provine oferta, dar această informație este disponibilă numai pentru administrator.

Platforma Web-AutoResource este integrată cu mulți furnizori renumiți de piese de schimb auto din România și internaționali.

Avantajele căutării prețului online 

– oferi o gamă extinsă de piese auto pentru clienții tăi, fără extra costuri pentru administrarea unui depozit;
– economisește timp pentru angajați și clienți . 
– face ca procesul de comandare al pieselor de schimb să fie mai eficient și elimină erorile cauzate de terminarea stocului sau modificarea prețului.