Căutare preț online la furnizori via API

Extinde gama de produse și mărfuri, prin serviciul Căutare Preț Online, preluând live online stocul și prețul produselor vândute de tine, direct de pe site-urile furnizorilor de piese auto (Augsburg, Conex, Elit, AutoNet, Materom etc.) și afișează-le în magazinul tău, cu marja de adaos inclusă + timpul tău de livrare.Activarea furnizorilor prin API web service se face din Panoul de Administrare al magazinului, prin userul si parola primite de la furnizor.
În cazul în care furnizorii cu care lucrezi nu sunt deja implementați în platforma noastră AutoResource, oferim integrarea gratuită a acestora, atât timp cât furnizorii au deisponibil Serviciul API si documentatia pentru dezvoltarea API.

Afișează clienților tăi ofertele online ale furnizorilor, direct în magazinul tău

Căutarea online a prețurilor îți permite să oferi o gamă largă de piese auto, prin conectarea la platformele furnizorilor, oferind totodată posibilitatea de a alege termenii și prețurile de transport adecvate.
Platforma AutoResource este integrată cu mulți furnizori cunoscuți de piese de schimb auto.Benficii serviciu Căutare Preț Online via API

Sistemul va efectua o căutare online, la toți furnizorii conectați în magazin, după care va identifica prețul și stocul,
de la unul sau mai mulți furnizori interogați, acolo unde există stoc și preț pentru codul căutat.

Sistemul va prelua informația găsită și o va afișa clientului, inclusiv marja de adaos stabilită pentru furnizorul respectiv,
disponibilitatea stocului și toate opțiunile de livrare pentru piesa auto selectată, cât și piesele echivalente sau alternative.

Pentru preluarea tuturor informațiilor menționate, furnizorul trebuie să trimită aceste date prin conexiunea API online către magazin.
Magazinul alege cele mai bune oferte, clientul doar setează cantitatea dorită și plasează comanda în coș.
Programul detectează în mod automat de la ce furnizor provine oferta, dar această informație este disponibilă numai pentru Administrator.

Platforma AutoResource este integrată cu mulți furnizori renumiți de piese de schimb auto din România și internaționali.
Încercă serviciul Căutare Preț Online via API direct în magazinul tău 

Ai deja un magazin online? Nicio problemă, serviciul Căutare preț online se poate conecta în magazinul tău prin API și va funcționa integrat.
Clienții tăi vor beneficia de informații live despre preț și stoc, disponibile live online de la furnizori, direct în magazinul tău.
Clienții tăi vor beneficia de următoarele:
oferi o gamă extinsă de piese auto pentru clienții tăi, fără extra costuri pentru administrarea unui depozit
crești loialitatea clienților
economisești timp pentru angajați și clienți
faci ca procesul de comandare al pieselor de schimb să fie mai eficient
elimini erorile sau retururile cauzate de terminarea stocului sau modificarea prețului

Tipuri de conectare:
Disponibil în platforma AutoResource dar și în site-uri / magazine externe


Caracteristici tehnice
Pentru a conecta serviciul Căutare Preț Online prin api, trebuie să aveți un login valid pe website-ul nostru. Contactați-ne pentru mai multe detalii.