Cataloage online piese auto OEM, integrează-le în site-ul tău!

Aceste cataloage auto sunt actualizate regulat și au o interfață intuitivă și comodă.
Cataloagele Online de piese auto originale OEM, îți permit identificarea codului original al piesei dorite printr-o schema clară, cu hartă grafică interactivă.
Alegeți un model din listă sau primiți toate datele prin codul VIN (FRAME pentru mașini Japoneze).
Cu doar un singur click puteți căuta prețul în cataloage prin funcţionalităţile magazinului online.
Cataloagele auto OEM online sunt utilizate activ de către dealerii de piese auto și alți participanți ai acestei piețe, din toată lumea.
Pentru conectarea cataloagele este necesară adresa (domeniul) de conectare.
Specialiștii companiei vor face restul: transferul către website, plasarea link-urilor necesare, schemele logice, circuitul documentelor etc.
Catalogul Online de piese auto nu este disponibil pentru download, dar este o decizie rezonabilă închirierea și conectarea acestuia la un magazin online sau la alte resurse pentru conveniența clienților.


Care sunt beneficile catalogelor auto OEM?

– La dispoziția ta, există o bază de date completă și fiabilă a pieselor auto de schimb pentru majoritatea mașinilor existente;
– Elimină numărul de erori în selectarea și comandarea pieselor de schimb, datorită informațiilor despre inter-schimbburi;
– Ai posibilitatea de a vinde piese de schimb auto, chiar și pentru cele mai moderne mașini;
– Baza de date este actualizată în mod regulat;

Avantaje Cataloage Online OEM – piese de origine

1.Creșterea volumului de vânzări
Creșterea volumului de vânzări prin creșterea substanțială a clienților potențiali. Căutarea pieselor de origine sau aftermarket este simplă şi intuitivă, clienţii vor găsi într-un timp scurt piesele dorite.

2. Creșterea competitivității companiei dvs.
Prin Conectarea cataloagelor auto,  micșorarea semnificativă a volumului de muncă și interfața de afișare atractivă pentru magazinul dvs. de piese auto.

3. Informații suplimentare strălucitoare
Cataloagele Auto fac căutarea independentă a clienților mult mai ușoară, mulțumită unei structuri grafice conveniente de informații suplimentare. 

4. Acces imediat, căutare rapidă 
Accees rapid, rezultate căutare afișate imediat. Căutare pieselor auto de schimb devine semnificativ mai facilă dacă codul piesei nu este cunoscut. 

5. Minimizare eroare în timpul comenzilor. 
O sa ai erori minime în selectarea și comandarea pieselor auto de către manageri și clienți. Comenzile se pot plasa direct la furnizori de către manageri.

6. Informații actualizate mereu (up-to-date) 
La dispoziția dvs. este întotdeauna o bază de date fiabilă, intuitivă, cu informații clare, actualizate, ce nu necestită costuri suplimentare pentru actualizare (update). 


Conectați setul necesar de Cataloage auto, faceți magazinul online piese auto mai eficient.

Pentru informații si oferte privind cataloagele OEM vă rugăm sa ne contactați prin formularul de mai jos.    Prin trimiterea datelor ești de acord să primești noutăți și cu
    politica de confidențialitate. Te poți dezabona în orice moment