O gamă completă de web cataloage piese auto, conectate direct pe site-ul tău

cataloage auto piese de origine


Cataloagele de piese auto sunt o bază de date, cu milioane
de piese de schimb, ce include caracteristicile acestora
(cod, denumire, locație de instalare, cantitate, etc.),
organizate în grupuri, subgrupe, legate de o anumită mașină.


Principiul de funcționare al tuturor cataloagelor electronice
online de piese auto este similar.


După alegerea unui model, catalogul afișează diagrame
ilustrate ale mașinii: motor, caroserie, electricitate etc.,
sau poate oferi o alegere dintr-o structură arborescentă a
unui grup de piese de schimb.

Cataloage electronice de piese de schimb, un sistem modern automat de căutare online pentru piese și ansambluri pentru mașini, de diferite clase, de la aproape toate mărcile și modelele comune. Sunt asistenti de neprețuit pentru afacerea ta cu piese auto.

Compania TradeSoft oferă conectarea cataloagelor electronice de piese de schimb, pentru diverse mărci de mașini, pe bază de închiriere: Cataloage OEM Parts-Catalogs; magazine online bazate pe platforma AutoResource; magazine online ale terților.


Aceste cataloage auto sunt actualizate regulat și au o interfață intuitivă și comodă. Cataloagele permit identificarea codului original al piesei printr-o schema clară. Alege un model din listă sau primește toate datele prin codul VIN.

Dacă afacerea ta este specializată în piese auto aftermarket, poți utiliza un catalog dedicat. Pentru o gamă extinsă de piese auto și echivalențe aftermarket, îți oferim catalogul TECDOC, conectat în magazinul AutoResource.Beneficii Cataloage Online – piese de origine sau aftermarket


1. Creșterea volumului de vânzări
Creșterea volumului de vânzări prin creșterea substanțială a clienților potențiali. Căutarea pieselor este simplă şi intuitivă.

2. Creșterea competitivității companiei
Prin Conectarea cataloagelor auto,  micșorarea semnificativă a volumului de muncă. interfață de afișare atractivă pentru magazinul tău de piese auto.

3. Minimizare erori în timpul comenzilor.
O sa ai erori minime în selectarea și comandarea pieselor auto, de către manageri și clienți. Comenzile
se pot plasa direct la furnizori.

4. Informații suplimentare
Cataloagele Auto fac căutarea independentă a clienților mult mai ușoară, mulțumită unei structuri grafice conveniente de informații suplimentare.

5. Acces imediat, căutare rapidă
Accees rapid, rezultate căutare afișate imediat. Căutare pieselor auto de schimb devine semnificativ mai facilă, dacă codul piesei nu este cunoscut.

6. Informații actualizate mereu
La dispoziția ta este întotdeauna o bază de date fiabilă, intuitivă, cu informații clare, actualizate, ce nu necestită costuri suplimentare pentru actualizare.