Crearea unui magazin cu TECDOC integrat  se rezolvă prin platforma AutoResource

Platforma #AutoResource include modul de preluare date din tecdoc prin API

Design personalizabil inclus, responsive și ușor de modificat
Platforma include trei (3) design-uri personalizabile, poți modifica logo-ul și dispunerea elementelor fără să ai cunoștințe de editare grafică sau html. De asemenea echipa de suport te va ajuta să-și personalizezi tema după cum dorești. Avem nevoie de doar cinci zile pentru optimizarea și conectarea magazinului dvs. online de piese auto cu tema standard aleasă!

Design unic individual
Dacă dorești, vei putea obține un magazin unic cu un design unic individual, special creat doar pentru tine și complet responsive, personalizat conform dorințelor și nevoilor tale și ale afacerii tale.

Posibilitate de închiriere
Te străduiești către perfecțiune? Și noi ne străduim, de asemenea! Îmbunătățim continuu și dezvoltăm noi funcții pentru magazinul online, dar introducem și modificările de care ai nevoie! Îți oferim oportunitatea de a închiria magazin-ul online de piese auto astfel încât investiția inițială sa fie minimă. Desigur, poți achiziționa Licența ulterior, oricând dorești.


Magazin online cu TECDOC integrat

Serviciul API TECDOC este conectat la magazinul onlne, și ajută clienții tăi să  identifice piesele auto aftermarket dorite și să analizeze caracteristicele acestora…
Catalogul Online piese auto TECDOC aftermarket este cea mai convenabilă soluție web, ce include informații despre aproape toate tipurile de producători auto.
Catalogul auto are un număr considerabil de avantaje și beneficii:
1. Bază de date piese auto AfterMarket pentru majoritatea tipurilor de producători auto;
2. Sistem căutare piese auto intuitiv după brand autovehicule pasageri și transport marfă, ansambluri componente, cod motor sau tip axe;
(contactați reprezentantul tecdoc pentru alegerea serviciilor și cataloagelor corespunzătoare)
3. Conține informații despre piese auto inter-schimb. Veți găsi ușor toate inter-schimburile posibile în baza de date;
4. Interfață intuitivă, ușor de utilizat pentru clienți;
5. Cea mai mare bază de date auto;

Încercă Magazin Online cu TECDOC integrat

Magazinul online AutoResource include Catalog piese Aftermarket TECDOC.
Oferă oportunitatea de a alege o piesă de schimb, din cel mai popular catalog mondial on-line de piese auto Aftermarket.
Catalogul online piese auto aftermarket include date despre aproape toate mărcile de autoturisme și oferă informații detaliate legate de piese auto.
Aceasta ajută la căutarea unei piese de schimb într-o bază de date urișă de autoturisme și autovehicule personalizate, transport mărfuri și autobuze, oferă acces la caracteristicile piesei de schimb, informații și fotografii (contactați reprezentantul tecdoc pentru alegerea serviciilor și cataloagelor corespunzătoare).Care sunt beneficiile catalogului TECDOC Aftermarket?

La dispoziția dumneavoastră, există o bază de date completă și fiabilă a pieselor auto de schimb pentru majoritatea mașinilor existente;
Clientul dvs. va găsi cu ușurință piesa de schimb necesară, prin intermediul convenabil de căutare, după brand vehicule de pasageri, transport de mărfuri, ansambluri de componente, numere motoare sau tipuri de axe; (contactați reprezentantul tecdoc pentru alegerea serviciilor și cataloagelor corespunzătoare);
Elimina numărul de erori în selectarea și comandarea pieselor de schimb, datorită informațiilor despre noduri schimb;
Aveți posibilitatea de a vinde piese de schimb auto, chiar și pentru cele mai moderne mașini;
Baza de date este actualizată în mod regulat;


*NOTĂ: Compania TradeSoft nu reprezintă TECDOC și nu vinde cataloage TECDOC. Catalogele TECDOC sunt deținute exclusiv de compania producătoare TECDOC. TradeSoft nu revendică niciun drept asupra cataloagelor TECDOC direct sau indirect. Înainte de a integra cataloagele TECDOC în magazinul nostru AutoResource, trebuie să contacezi compania deținătoare TECDOC și să semnezi un contract pentru acces la cataloagele lor.
**NOTĂ: Asigurați-vă că ați contractat catalogul original TECDOC pentru a beneficia de baze de date actualizate 2023 și pentru a nu încălca drepturile de copyright și utilizare neautorizată a bazei de date.
AutoResource software afaceri auto

Crează astăzi magazinul tău online de piese auto, cu ajutorul nostru.
Software-ul AutoResource, dezvoltat de noi, de peste 19 ani, include un Magazin Online piese auto gata-de-utilizare.
Magazinul are pre-instalate o mulțime de funcționalități, gândite pentru dezvoltarea online a afacerilor cu piese auto.
In funcție de gradul de dezvoltare al afacerii tale, software-ul poate fi optimizat și personalizat.
Tot ce ai tu de făcut este să personalizezi magazinul cu identitatea vizuală a companiei tale
și să setezi magazinul conform modelului tău de business.
Încarci furnizorii prin fișiere de tip price-list sau îi activezi prin conexiuni API și înveți să administrezi magazinul.
După parcurgerea acestor pași, ești gata-de-utilizare.
Să investești în AutoResource înseamnă să asiguri dezvoltarea companiei tale, atât pe orizontală cât și pe verticală.Încearcă acum Magazinul online piese auto

Specialiștii noștri în dezvoltare software, au luat în considerare caracterul specific al vânzărilor de piese auto:
– căutarea unei piese în ambele moduri; piesă de schimb și analoage (echivalențe)
identificare piese auto după V.I.N. (serie șasiu)
– identificare cod piesă în cataloage auto (origine sau aftermarket)
– import date stoc și preț prin conexiuni API online, direct din platformele furnizorilor de piese auto
– încărcare automatizată price-list-uri cu stoc și preț: intern, depozit, furnizori etc.
19 Cataloage de Produse și Accesorii precum și posibilitatea de a crea Cataloage personalizabile
– creare filiale, puncte desfacere sau rețea dealeriServicii integrate în AutoResource

Furnizori piese auto integrați prin API online: Augsburg, Autonet, Conex, King Auto, Elit și o mulțime de alți furnizori internaționali.
Furnizori piese auto prin price-list: Conex, Materom, Auto Total, Auto Partner și orice alt furnizor ce oferă price-list compatibil.
Cataloage identificare piese OEM sau aftermarket: Parts-Catalogs, TecDoc, CatCar, Laximo, Bosal, altele la cerere.
Export fisiere de tip price-list: marketplace Pieseauto.ro sau alte marketplace-uri.
Provideri SMS: sendSMS, web2sms
Procesatori plata cu card: Netopia mobilPay, PayU, PayPal etc.
Curieri: Urgent Cargus, Fan Curier
Vânzarea online a pieselor auto

1. Flexibilitatea prețului

Computerizează politica de marketing a companiei tale.
Platforma AutoResource oferă diverse setări și reguli pentru discount-uri și/sau taxe suplimentare. Acestea pot varia de la o taxă suplimentară simplă la combinații de mulți factori (locație, categorie de clienți, sezon, furnizor etc.).
Sistemul ia în considerare reduceri, vânzări, bonusuri și cadouri.
Poți oferi diverse scheme de prețuri pentru diferite grupuri de clienți – de la clienți noi până la clienți VIP sau clienți cu ridicata (en gros).
Există, de asemenea, oportunitatea de a lucra cu diferite niveluri de taxe suplimentare, în conformitate cu termenii individuali de colaborare cu fiecare dintre clienți.


2. Evidența circulației mărfurilor

Efectuați evidența stocurilor și păstrați evidența mișcării acestora în partea administrativă a magazinului online.
Platforma include atribuirea diferitelor stări fiecărei comenzi, în ceea ce privește stadiul său de finalizare.
Pe lângă statusurile furnizate implicit, există posibilitatea de a crea propriile tale acțiuni și statusuri, în conformitate cu fluxul afacerii tale.
Datorită acestora, administratorul va urmări cu ușurință stadiul comenzilor și va observa întregul lanț de mișcare pentru fiecare produs – de la plasarea comenzii la furnizor până la livrarea către client.
În plus, clientul magazinului online poate urmări și el fiecare etapă a comenzii, în partea de client a magazinului online.


3. Dezvoltarea rețelei de filiale sau dealeri

Folosind o singură platformă AutoResource, poți desfășura afaceri în diferite orașe sau țări și de asemenea, poți conecta parteneri de afaceri regionali, care pot acționa ca dealeri.

Cucerește noi teritorii cu ajutorul AutoResource! Extinde-ți afacerea. Crează noi puncte de vânzare și propria rețea de dealeri.

Vinde piese auto la nivel global

Într-o lume din ce în ce mai interconectată și digitalizată, proprietarii de afaceri explorează oportunități de vânzare a pieselor auto la nivel global.
Printre multele întrebări pe care le pui, ca propietar de afacere, înainte de a intra pe o piață internațională, una este legată de
cum să înființezi un magazin de piese auto, ușor de setat pentru diferite țări.

Vinde piese auto global prin AutoResource, platformă e-Commerce, care te ajută la această provocare, creată pentru dezvoltarea magazinelor online de piese auto.

Pentru o comunicare optimă cu clienții din diferite țări și o mai bună implicare a clienților, ai la dispoziție un modul multi-lingvistic.

Platforma AutoResource este disponibilă în 5 limbi: română, engleză, arabă, poloneză și ucraineană. Alte limbi pot fi de asemenea adăugate, în funcție de piața unde acționează afacerea ta; EUROPA, UAE etc.

De asemenea, poți configura modul multi-valută și poți utiliza mai multe valute, adaptate în funcție de nevoile tale de afaceri. În plus, AutoResource are o gamă largă de opțiuni de formare a prețurilor. Cu ajutorul lor, poți fi flexibil și poți personaliza prețurile pentru diverși clienți și produse.


4. Rapoarte și date analitice AutoResource

Îmbunătățește eficiența magazinului tău online prin intermediul diferitelor rapoarte, date analitice și statistici!
Ca propietar al magazinului online trebuie să ai o imagine completă și actualizată a tendințelor proceselor de afaceri.
În acest scop, AutoResource oferă rapoarte detaliate pentru a evalua tendințele vânzărilor, veniturilor, satisfacția cererii consumatorilor și alți parametri importanți.
Sistemul include instrumente convenabile pentru a colecta și analiza statistici despre vânzări, clienți, plăți, comenzi finalizate și multe altele.
De asemenea, oferim rapoarte de analiză a relevanței depozitului, care te vor ajuta în satisfacerea la maximum a cererii consumatorilor și la eliminarea acumulării de surplus de stoc.
În plus, cu ajutorul acestor rapoarte, CEO-ul poate urmări statisticile de lucru ale fiecărui manager și poate evalua eficiența acestuia.

Servicii exclusive pentru afaceri auto

1. Comandă automată la furnzior*

Comandați bunuri la furnizorii online în mod automat

Uită că ar trebui să găsești piesele auto, comandate de clienți, în platformele de comandă ale furnizorilor și să procesezi aceste comenzi manual – un serviciu web special face deja asta pentru tine. Mecanismul unic, ce funcționează fără probleme, care nu are echivalent, dezvoltat de compania TradeSoft, îți va schimba punctul de vedere cu privire la vânzarea online a pieselor auto.

Cum funcționează serviciul

Serviciul afișează ofertele furnizorilor tăi cu privire la prețul tău de achiziție, ținând cont de taxele suplimentare și timpul de livrare;
Clientul sau managerul tău selectează o piesă auto și plasează o comandă online;
Programul detectează automat de la ce furnizor provine această ofertă și plasează imediat o comandă în coșul unui furnizor.

Avantaje comandă automată la furnizor

Salvează și economisește timpul prețios, computerizând munca manuală de rutină pentru căutarea și plasarea bunurilor în platformele furnizorilor;
Elimina erorile „factorului uman” și garantează plasarea unei comenzi corecte, procesând sute de articole printr-un singur clic;
Elimină situațiile nefericite, când piesa de schimb comandată de clientul tău este epuizată (nu mai este în stoc) la furnizor sau ar putea avea un preț diferit, deoarece căutarea prețului se realizează concomitent cu procesul de plasare a unei comenzi pe platforma furnizorului.
Reduce riscul „exodului de creiere” și de dezvoltare a concurenței în afaceri, datorită faptului că angajații nu au acces la date comerciale despre furnizori și condițiile de achiziție.


* Momentan furnizorii de piese auto din România nu au dezvoltat și serviciul de comandare piese automat via API.
În măsura în care furnizorii vor dezvolta acest serviciu, se poate deschide un tichet pentru evaluarea și integrarea serviciului la API-ul furnizorului.


2. Căutare preț

Obțineți informații despre articolul solicitat printr-un singur clic

Căutarea prețului este un mecanism unic, special dezvoltat și implementat cu succes de către specialiștii companiei TradeSoft, care nu are echivalent prin precizie, viteză de lucru și fiabilitate, printre software-urile moderne.


Căutare preț – redu căutările la un singur clic

Trebuie doar să introduci codul piesei sau articolului pe care îl cauți și o să afli următoarele:
dacă piesa/articolul este în stoc
piesele echivalente originale și aftermarket disponibile
– prețurile din depozit
– prețurile din listele de prețuri descărcate ale furnizorilor
prețurile de pe site-urile furnizorilor (căutare preț online)
Vei primi totul în câteva secunde! 
Singurul lucru pe care trebuie să-l faci tu sau clientul este să aleagi prețul și condițiile de livrare optime!


Avantajele căutării de prețuri

– economie de timp pentru clientul tău;
– comoditatea procesului de căutare;
– economisești costurile clientului datorită căutării celui mai bun preț și termen de livrare;3. Fereastră afișare Produse și Accesorii

Vrei sa oferi clientilor accesorii auto, produse de ingrijire, uleiuri, anvelope, jante si multe alte articole?
Doar creează o fereastră de afișare a acestor cataloage în magazinul tău online.

Afișează propriile tale Cataloage de produse & accesorii, unde clienții pot selecta articolele necesare, pot vizualiza proprietățile și imaginile lor.
Fereastra de afișare se îmbină perfect cu design-ul și structura magazinului AutoResource.

Poți crea acest tip de cataloage și ferestre de afișare cu ajutorul modulului integrat ”Cataloage de Produse”.
Modulul îți permite să încărci imagini și liste de produse din fișiere Excel.
Cataloagele de Produse & Accesorii sunt conectate și la instrumentul de formare a prețurilor al AutoResource, care afișează prețurile în funcție de categoria clienților și disponibilitatea produselor în listele de prețuri.

În plus, o pagină separată pentru fiecare produs este creată în catalog, în acest fel are un impact SEO pozitiv pentru magazinul tău.


Alege unul dintre cele 19 Cataloage Produse & Accesorii

Ai posibilitatea să oferi clienților tăi o gamă variată de accesorii:
– catalog accesorii auto
– catalog produse de îngrijire a mașinii
– catalog uleiuri auto
– catalog electronice auto
– catalog piese de întreținere
– catalog anvelope și jante

– catalog lămpi auto
– catalog baterii auto

– catalog parbrize
– catalog siguranțe auto
– catalog camere de bord sau marșarier
– catalog senzori de parcare

alte cataloage cu articole similareCel mai bun mod de a face acest lucru este să utilizezi cataloagele de produse și accesorii existente, preinstalate în magazin sau să creezi propriile cataloage convenabile, care să ofere clienților tăi posibilitatea de a selecta accesoriile și de a analiza caracteristicile și fotografiile acestora.


Cataloagele individuale sunt create pe baza modulului „Cataloage de Produse”.
Acest modul îți permite să organizezi un număr nerestricționat de cataloage, cu structura definită de tine.


În momentul de față magazinul AutoResource include 19 Cataloage de Produse și Accesorii cu structură și parametrii predefinite, la care poți adauga propiul portofoliu de produse sau portofoliile funizorilor tăi și poți actualiza prețurile în mod automatizat.4. Căutare preț online la furnizori via API

Extinde gama de produse și mărfuri, prin serviciul Căutare Preț Online, direct pe site-urile furnizorilor (Augsburg, Autonet, Conex, King Auto, Elit etc.) și afișează-le în magazinul tău, cu marja de adaos inclusă + timpul tău de livrare.Afișează clienților tăi ofertele online ale furnizorilor

Căutarea online a prețurilor îți permite să oferi o gamă largă de piese auto, prin conectarea la platformele furnizorilor, oferind totodată posibilitatea de a alege termenii și prețurile de transport adecvate. Platforma AutoResource este integrată cu mulți furnizori cunoscuți de piese de schimb auto.Încercă serviciul Căutare Preț Online în magazinul tău 

Ai deja un magazin online? Nicio problemă, serviciul Căutare preț online se poate conecta în magazinul tău prin API și va funcționa integrat.
Clienții tăi vor beneficia de informații live despre preț și stoc, disponibile live online de la furnizori, direct în magazinul tău.
Clienții tăi vor beneficia de următoarele:
oferi o gamă extinsă de piese auto pentru clienții tăi, fără extra costuri pentru administrarea unui depozit
crești loialitatea clienților
economisești timp pentru angajați și clienți
faci ca procesul de comandare al pieselor de schimb să fie mai eficient
elimini erorile sau retururile cauzate de terminarea stocului sau modificarea prețuluiBenficii serviciu Căutare Preț Online

Sistemul va efectua o căutare online, la toți furnizorii conectați în magazin, după care va identifica prețul și stocul, de la unul sau mai mulți furnizori interogați, acolo unde există stoc și preț pentru codul căutat.

Sistemul va prelua informația găsită și o va afișa clientului, inclusiv marja de adaos stabilită pentru furnizorul respectiv, disponibilitatea stocului și toate opțiunile de livrare pentru piesa auto selectată, cât și piesele echivalente sau alternative.

Pentru preluarea tuturor informațiilor menționate, furnizorul trebuie să trimită aceste date prin conexiunea API online către magazin. Magazinul alege cele mai bune oferte, clientul doar setează cantitatea dorită și plasează comanda în coș. Programul detectează în mod automat de la ce furnizor provine oferta, dar această informație este disponibilă numai pentru Administrator.


Platforma AutoResource este integrată cu mulți furnizori renumiți de piese de schimb auto din România și internaționali.
5. Echivalențe piese auto Online

Extinde gama de produse și mărfuri, prin serviciul Echivalențe Online, și afișează piesele analoage originale sau aftermarket, direct în magazinul tău.
Echivalențe piese auto online – bază de date piese auto echivalente, pentru piese de origine sau aftermarket, dezvoltată unic şi riguros.
Include 98 mln. de perechi echivalenţe, caracterizate printr-un grad înalt de fiabilitate, ce cuprinde peste 2 000 de mărci de producători.

Ce înseamna o piesă auto echivalentă?
Atunci când avem nevoie de o piesa pentru mașina noastră, de obicei, o înlocuim cu aceeași piesă, adică același cod, de la același producător.
Numai că uneori, dorim o alternativă și în acest caz apelăm la o piesă identică, dar fabricată de alți producători; aceste piese similare se numesc Echivalențe.

Mai exact, este același tip de piesă, potrivită pentru mașina ta, dar fabricată de un alt producător. Piesele echivalente pot fi o alternativă convenabilă, deoarece in general
sunt mai accesibile la preț dar cu diferență mică la calitate. Desigur nu toți producătorii aftermarket oferă calitate similară unei piese de origine, așa că trebuie să alegi un producător aftermarket recunoscut pentru calitate.


Încearcă serviciul Echivalențe Online direct în magazinul tău 

Ai deja un magazin online?
Nicio problemă, serviciul Echivalențe online se poate conecta în magazinul tău prin API și va funcționa integrat.
Clienții tăi vor beneficia de alternative și piese echivalente, direct în magazinul tău.
Clienții tăi vor beneficia de următoarele:
oferi o gamă extinsă de piese auto echivalente pentru clienții tăi, fără extra costuri pentru administrarea unui depozit
crești loialitatea clienților
economisești timp pentru angajați și clienți
– gamă extinsă de piese echivalente la dispoziția ta: 98 de milioane de perechi de echivalențe, peste 2 000 de mărci de producători.

Avantaje utilizare serviciu Echivalențe piese auto Online

– Utilizezi o bază de date detaliată pentru echivalente (interschimburi) şi oferi clienţilor tăi o gamă largă de echivalenţe cu fiabilitate maximă.
– Dacă nu ai o bază de date proprie sau vrei să o extinzi, poți conecta serviciul “Echivalențe (Interchanges) online”, direct în site-ul tău.
– Software-ul TradeSoft oferă oportunitatea de a acumula o bază de date proprie a echivalențelor pieselor auto, cu o vizualizare convenabilă și control asupra relațiilor.
– O gamă largă de obiecte la dispoziția ta: 98 de milioane de perechi de schimburi de date, peste 2 000 de mărci de producători.
– Acces rapid, rezultate de căutare imediate, posibilitatea de a gestiona acuratețea informațiilor.
– Actualizarea periodică a bazei de date, creșterea loialității clienților tăi.

6. Info piese online (online parts info)

Informații vizuale complete despre piese auto, întotdeauna la îndemână!

Serviciul Info piese online te ține informat despre fiecare piesă sau accesoriu auto, chiar dacă este afișat pentru prima dată.
Te scutește de problemele de a căuta și descărca baze de date uriașe cu date tehnice în magazin.
După conectarea serviciului, acesta completează câmpurile cardurilor de produs, cum ar fi:
– codul de bare al producătorului
numele articolului
– dimensiunile articolului sau greutatea
codurile OEM pentru respectivul produs
– țara de origine
aplicabilitatea articolului la autoturisme


Încercă serviciul Info piese online în magazinul tău 

Ai deja un magazin online? Nicio problemă, serviciul Info piese online se poate conecta în magazinul tău prin API și va funcționa integrat.
Clienții tăi vor beneficia de toate informațiile si datele tehnice, disponibile în baza de date a serviciului, direct în magazinul tău.
Clienții tăi vor beneficia de următoarele:
caracteristicile tehnice
producătorul piesei
codurile OEM pentru piesa respectivă
aplicabilitatea piesei la autoturismele clienților7. Info status prin SMS

Notificați imediat clienții prin mesaje SMS atunci când apar modificări de status pentru comenzi, țineți clienți infomați despre noutăți și oferte.

Oferă posibilitatea de a trimite mesaje bulk și de a trimite automat mesaje în cazul unui eveniment.
Fiecare participant al sistemului: un administrator și un manager din magazinul online, un client și un furnizor – vor fi informați despre toate evenimentele, primind un mesaj.

Serviciul vă va ajuta să vă anunțați imediat clienții cu privire la schimbarea statusului comenzii lor, cum ar fi sosirea în depozit, schimbarea timpului de livrare, preț, anularea comenzii etc.

Trebuie doar să creezi un cont pe una din cele două platforme integrate prin conexiune API în platforma Web-Autoresource și apoi sistemul va transmite notificări în mod automat clienților.

SendSMS – platformă abonamente sms
Orice client TradeSoft care se înregistrează prin acest link https://hub.sendsms.ro/register?channel=TradeSoft 
va primi 50 SMS gratuite și preț preferențial de expediere 0.030 eur/SMS.

Cum să activezi în sectorul marketingului mobil, fără să ai nevoie de personal specializat. 

De asemenea se poate utiliza si integrarea cu platforma Web2sms
Privilegii pentru clienții tăi

1. Spațiu privat în Partea Client

Spațiul Privat alocat clientului este ușor de utilizat și intuitiv, iar Contul Personal păstrează datele personale, istoricul comenzilor, solicitărilor și plăților etc.
Clientul poate urmări în Spațiul Privat starea curentă de procesare a fiecărui articol din comanda sa.

Facilități cont personal client:
– imprimare sau salvare documente create pentru comenzi;
– verificare status cont, plăți și balanță fonduri;
– salvalare mașină sau mașini personale cu ajutorul VIN sau după model;
– includere mai multe adrese pentru expedierea mărfurilor;
– detalii pentru plata în numerar sau prin transfer bancar;
– multe alte facilități;

Clienții tăi vor adora conturile lor personale!2. Secțiunea “Garaj”

Managerul magazinului online de piese auto poate controla acuratețea comenzilor clienților cu ajutorul secțiunii „Garaj”.
Secțiunea conține următoarele informații despre mașinile clienților: marca, modelul, data producției, codul VIN etc.
Aceste date ajută managerul să selecteze corect piesele de schimb comandate sau să le verifice pentru a vedea dacă sunt relevante pentru mașina clientului.
Acest instrument ajută la reducerea semnificativă a numărului de returnări și reclamații!


3. Notificări prin Email sau Sms

Serviciul de notificari îți oferă oportunitatea de a informa clienții, despre starea procesării comenzii lor, cum ar fi sosirea produsului la depozit, introducerea modificărilor în comandă, expedierea comenzii etc.
De asemenea permite clienților să obțină informații actualizate, permite îmbunătățirea feedback-ului și crește loialitatea clienților.
Acest serviciu ajută și la efectuarea de corespondență în masă, către toate bazele de date a clienților, ceea ce îi va ține pe clienți informați despre cele mai recente oferte și noutăți.


4. Plata Online

AutoResource îți permite să primești plata comenzilor prin sistemul activ de plăți online.
Poți activa unul dintre procesatori de plăți existenti, precum: PayU, Neotpia mobilPay, PayPal, Stripe, Klarna, Rave , Webmoney și mulți alții,
sau poți solicita integrarea alor procesatori la cerere.
De asemenea, poți obține plata prin transfer electronic de fond, prin intermediul terminalului de plată, card bancar, virament bancar etc.
Fezabilitate

1. Excelență tehnică și viteză ridicată

Algoritmul unic de înaltă performanță, gestionează cu succes baza de date a peste 50 de milioane de articole!

În câteva secunde, poate procesa milioane de linii de date, dintr-o serie de surse diferite, în diverse scopuri:
– pentru căutarea prețurilor;
– pentru căutarea articolului pe site-ul furnizorului;
pentru descărcare/încărcare baze de date;
– pentru actualizarea automată a listelor de prețuri etc.


2. Integrare cu sistemul de gestiune al depozitului

Computerizați schimbul de date cu sistemul de evidență/gestiune depozit.

Faceți posibil schimbul de date cu sistemul de evidență/gestiune prin intermediul schimbului de fișiere: csv, xls, xlsx, xml.


3. Clienții tăi vorbesc mai multe limbi

Oferă-le clienților tăi posibilitatea de utiliza site-ul, folosind limba lor maternă.

Este din ce în ce mai obișnuit să vezi steaguri ale diferitelor țări pe site-urile web, care traduc automat pagina web curentă, în limba selectată la apăsarea butonului. Această funcție este disponibilă pe site-urile magazinelor online, create pe baza platformei AutoResource.


4. Fii Unicat

Alege design-ul exclusiv!

Pentru proiectul tău poți alege un design standard dar poți opta pentru un design individual, creat exclusiv doar pentru tine, adaptat cerințelor tale.5. Încă pui datele manual în listele de prețuri? Spune NU!

Combină toate datele într-o listă comună de prețuri, activează descărcarea și actualizarea automată.

Listele de prețuri ale furnizorilor în formatele Excel, Access, CSV, TXT, DBF sunt descărcate într-o bază de date unificată, de mare viteză, prin intermediul modulului „AutoPrice”. Actualizarea automată a listelor de prețuri este setată în modul selectat.


6. Proiecte cu trafic ridicat și scalare

Lucrează și îmbunătățește afacerea ta cu ajutorul sistemului nostru – am dezvoltat totul pentru asta.

Sistemul nostru suportă proiecte cu încărcare mare, utilizează simultan mai multe servere pentru a oferi o viteză optimă site-ului, chiar și în cazul mai multor sesiuni simultane pe secundă.


7. Funcționare stabilă și protecție anti-hacking

Sistemul nostru îți asigură:
– funcționarea stabilă a magazinului tău online
– protecție împotriva erorilor
– protecție și rezistență la atacuri cibernetice puternice

Specialiștii companiei TradeSoft efectuează în mod regulat:
– teste de acceptanță și stres ale sistemului,
– analiza calității codului software dezvoltat
– teste de vulnerabilitate și securitate


Sistemul acceptă protocoale de acces sigur HTTPS, criptarea parolelor și alte informații secrete pentru stocarea acestuia.