Crearea unui magazin online auto tecdoc se rezolvă prin platforma Web-AutoResource

Pentru a testa cataloagele, serviciile online și funcționalitățiile unui magazin online piese auto tecdoc, puteti accesa portofoliul nostru

Creare magazin online piese auto tecdoc NO #1 – Web AutoResource 6.0

Cu o experiență de peste 16 ani în domeniul auto și  o echipă dedicată vânzărilor de piese auto, vă oferim oportunitatea de a vă crea un Magazin Online piese auto tecdoc cu funcționalități bine gândite, care vor garanta dezvoltarea și creșterea afacerii dvs.

Platforma Web-AutoResource include magazin online piese auto tecdoc gata-de-utilizare

Web AutoResource – Platforma auto online NO #1

Am creat soluția Web-AutoResource la solicitarea liderilor din segmentul business al vânzărilor de piese auto și în strânsă colaborare cu aceștia dar și cu profesioniștii domeniului auto. Vă invităm să descoperiți Web AutoResource, soluția NO #1 pentru afaceri auto on-line:

Platforma auto online NO #1 Web-AutoResource include un Magazin Online de piese auto cu funcționalități bine gândite, care vor garanta dezvoltarea și creșterea afacerii dvs.
Specialiștii noștri în dezvoltare software, au luat în considerare caracterul specific al vânzărilor de piese auto:
– căutarea unei piese în ambele moduri; piese de schimb și echivalențe
căutare VIN (serie șasiu)
– cataloage auto, import date și conexiune online la website-ul furnizorului

De ce este platforma Web-AutoResource
atât de populară printre profesioniștii care dețin un magazin online piese auto tecdoc?

Competență și experiență în dezvoltare software dedicat business auto
Am creat platforma Web-AutoResource la solicitarea liderilor din business-ul de vânzări piese auto și în strânsă colaborare cu aceștia.
De peste 10 ani echipa noastră eficientă de dezvoltatori a îmbunătățit continuu funcţionalităţile platformei.

Piese auto ușor de găsit, ușor de comandat, totul în mod automatizat.
Oferiți clienților posibilitatea de alege, comanda și cumpăra piese auto într-o manieră rapidă și simplă! Platforma include un motor multifuncțional de căutare, care este ușor de folosit și intuitiv chiar și pentru pasionații auto începători. Căutarea pieselor este efectuată în mod automatizat, la toți furnizorii integrați în platforma prin price-list-uri sau conexiune API. Platforma identifică în mod automat cel mai bun preț și îl afișează clientului cu marja de adaos inclusă, totul are loc în mod automatizat.

Viteză ridicată, mentenanță și suport tehnic
incluse.

Durează doar câteva secunde pentru a identifica un articol în baza de date (cataloage) de orice dimensiune, în ambele moduri echivalențe și înlocuire, precum și afișarea informațiilor despre preț și livrare. Chiar și în condiții de supra-încărcare, magazinul online este protejat de hacking, avarii și erori.
Echipa noastră de suport tehnic vă facilitează întreținerea și mentenanța magazinului. Update-ul cataloagelor și magazinului sunt oferite gratuit, în felul aceste totul este actualizat în permanență
.

Design personalizabil inclus, responsive și ușor de modificat
Platforma include trei (3) design-uri personalizabile, poți modifica logo-ul și dispunerea elementelor fără să ai cunoștințe de editare grafică sau html. De asemenea echipa de suport te va ajuta să-și personalizezi tema după cum dorești. Avem nevoie de doar cinci zile pentru optimizarea și conectarea magazinului dvs. online de piese auto cu tema standard aleasă!

teme standard incluse in magazinul web-autoresource

Design unicat individual
Dacă dorești, vei putea obține un magazin unic cu un design unic individual, special creat doar pentru tine și complet responsive, personalizat conform dorințelor și nevoilor tale și ale afacerii tale. Vezi design-urile individual personalizate în pagina portofoliuPosibilitate de închiriere
Te străduiești către perfecțiune? Și noi ne străduim, de asemenea! Îmbunătățim continuu și dezvoltăm noi funcții pentru magazinul online, dar introducem și modificările de care ai nevoie! Îți oferim oportunitatea de a închiria magazin-ul online de piese auto astfel încât investiția inițială sa fie minimă. Desigur, poți achiziționa Licența ulterior, oricând dorești.Caracteristicile Platformei auto NO #1 Web-AutoResource

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul auto și ​o echipă dedicată vânzărilor de piese auto, vă oferim oportunitatea de a vă crea un Magazin Online piese auto cu funcționalități bine gândite, care vor garanta dezvoltarea și creșterea afacerii dvs.

1. Platforma auto  Web-AutoResource, are incluse standard funcțiile de căutare după “part-number” și “VIN (serie sașiu)” ​direct în magazin online.

2. Se pot integra în magazinul online:
– pâna la 45 cataloage piese auto de origine (OE)  sau/și Catalogul TecDoc Aftermarket
– cataloage personalizabile “custom-build”
– catalog uleiuri
– catalog jante & anvelope
– catalog piese mentenanță
– catalog accesorii etc.
În felul acesta aveți o gamă completă de produse și servicii, potrivite pentru nevoile oricărui client.

3. Căutarea pieselor este foarte intuitivă în magazinul online și conține multe elemente ajutătoare, pentru identificarea exactă a piesei dorite.
Rezultatul căutării este afișat sub forma unei hărți tehnice din care se poate selecta orice reper.

Catalog TecDoc Aftermarket

Catalogul TecDoc de piese auto AfterMarket este o adiție utilă pe orice website. Catalogul TecDoc este un catalog popular, foarte răspândit printre profesioniști. Beneficiile principale ale acestui catalog sunt:

Bază de date piese auto AfterMarket pentru majoritatea tipurilor de producători auto; Sistem căutare piese auto intuitiv după brand autovehicule pasageri și transport marfă, ansambluri componente, cod motor sau tip axe;

Conține informații despre piese auto inter-schimb. Veți găsi ușor toate inter-schimburile posibile în baza de date.

Deținătorii de magazin online piese auto trebuie să fie interesați de serviciul online (catalog on-line) piese auto aftermarket.

Serviciul este conectat la magazinul onlne, ajutțnd clienții să aleagă piese auto dorită, să analizeze caracteristicele acesteia, fotografia și să afle prețul, pe website, printr-un singur click..

MAGAZIN TECDOC
CATALOG TECDOC

Catalogul Online piese auto TecDoc aftermarket este cea mai convenabilă soluție web, ce include informații despre aproape toate tipurile de producători auto.
Catalogul Auto On-Line TecDoc Aftermarket are un număr considerabil de avantaje și beneficii:

 • Structură tip arbore, similar foldere Windows;
 • Bază de date piese auto AfterMarket pentru majoritatea tipurilor de producători auto;
 • Sistem căutare piese auto intuitiv după brand autovehicule pasageri și transport marfă, ansambluri componente, cod motor sau tip axe;
 • Conține informații despre piese auto inter-schimb. Veți găsi ușor toate inter-schimburile posibile în baza de date.
 • Interfață intuitivă, ușor de utilizat pentru clienți;
 • Informații despre inter-schimburi (piese analoage Originale si AfterMarket);
 • Cea mai mare bază de date auto;

 

Încercaţi Catalogul TecDoc Aftermarket 

Catalog piese Aftermarket

Oferă oportunitatea de a alege o piesă de schimb, din cel mai popular catalog mondial on-line de piese auto Aftermarket.

Catalog piese auto TecDoc Aftermarket on-line este cel mai cost-eficient catalog aftermarket.

Catalogul online piese auto aftermarket include date despre aproape toate mărcile de autoturisme și oferă informații detaliate legate de piese auto.

Aceasta ajută la căutarea unei piese de schimb într-o bază de date urișă de autoturisme și autovehicule personalizate, transport mărfuri și autobuze,oferă acces la caracteristicile piesei de schimb, informații și fotografii.

Tipuri de conectare:
Disponibil doar în platforma Web-AutoResource


Caracteristici tehnice
Pentru a conecta serviciul tecdoc web api trebuie să aveți un login valid pe website-ul
furnizorului conectat, i.e. trebuie să fiți clientul furnizorului.

de la € 6500

/anCare sunt beneficiile catalogului TecDoc Aftermarket?

 1. La dispoziția dumneavoastră, există o bază de date completă și fiabilă a pieselor auto de schimb pentru majoritatea mașinilor existente;
 2. Clientul dvs. va găsi cu ușurință piesa de schimb necesară, prin intermediul convenabil de căutare într-o structurată tip arbore de piese auto, după brand vehicule de pasageri și de transport de mărfuri, ansambluri de componente, numere motoare sau tipuri de axe;
 3. Elimina numărul de erori în selectarea și comandarea pieselor de schimb, datorită informațiilor despre noduri schimb;
 4. Aveți posibilitatea de a vinde piese de schimb auto, chiar și pentru cele mai moderne mașini;
 5. Baza de date este actualizată în mod regulat;
 6. Cel mai bun raport preț/calitate, vă ajută la scăderea costurilor prin identificarea exacta a reperelor dorite de clienți.


Contactează-ne acum pentru detalii suplimentare sau oferte!

  Formular contact


  DA, mă abonez la newsletter și sunt de acord cu prelucrarea datelor personale, confirm că am citit și sunt de acord cu politica de confidențialitate.

  Verificați emailul pentru confirmare și informații contact.

  Vă putem ajuta? Discută cu noi Live prin WhatsApp!