Crearea unui magazin online auto cu TECDOC se rezolvă prin platforma Web-AutoResource

Verificați întotdeauna la producătorul și deținătorul drepturilor catalogului TECDOC, faptul că în magazinul dumneavoastră este implementată ultima versiune și că utilizați Catalogul piese Aftermarket TECDOC ORIGINAL. TECDOC lucrează direct cu firmele.

Platforma Web-AutoResource include un Magazin online piese auto cu modul tecdoc

Design personalizabil inclus, responsive și ușor de modificat
Platforma include trei (3) design-uri personalizabile, poți modifica logo-ul și dispunerea elementelor fără să ai cunoștințe de editare grafică sau html. De asemenea echipa de suport te va ajuta să-și personalizezi tema după cum dorești. Avem nevoie de doar cinci zile pentru optimizarea și conectarea magazinului dvs. online de piese auto cu tema standard aleasă!

Design unic individual
Dacă dorești, vei putea obține un magazin unic cu un design unic individual, special creat doar pentru tine și complet responsive, personalizat conform dorințelor și nevoilor tale și ale afacerii tale. Vezi design-urile individual personalizate în pagina portofoliu

Posibilitate de închiriere
Te străduiești către perfecțiune? Și noi ne străduim, de asemenea! Îmbunătățim continuu și dezvoltăm noi funcții pentru magazinul online, dar introducem și modificările de care ai nevoie! Îți oferim oportunitatea de a închiria magazin-ul online de piese auto astfel încât investiția inițială sa fie minimă. Desigur, poți achiziționa Licența ulterior, oricând dorești.



Catalog TECDOC Aftermarket

Serviciul API TECDOC este conectat la magazinul onlne, și ajută clienții să  identifice piesele auto aftermarket dorite și să analizeze caracteristicele acestora…

Catalogul Online piese auto TECDOC aftermarket este cea mai convenabilă soluție web, ce include informații despre aproape toate tipurile de producători auto.
Catalogul Auto On-Line TECDOC Aftermarket are un număr considerabil de avantaje și beneficii:

 • Bază de date piese auto AfterMarket pentru majoritatea tipurilor de producători auto;
 • Sistem căutare piese auto intuitiv după brand autovehicule pasageri și transport marfă, ansambluri componente, cod motor sau tip axe; (contactați reprezentantul tecdoc pentru alegerea serviciilor și cataloagelor corespunzătoare)
 • Conține informații despre piese auto inter-schimb. Veți găsi ușor toate inter-schimburile posibile în baza de date.
 • Interfață intuitivă, ușor de utilizat pentru clienți;
 • Informații despre inter-schimburi (piese analoage Originale si AfterMarket);
 • Cea mai mare bază de date auto;


Încercaţi Catalogul TECDOC Aftermarket 

Catalog piese Aftermarket

Oferă oportunitatea de a alege o piesă de schimb, din cel mai popular catalog mondial on-line de piese auto Aftermarket.

Catalogul online piese auto aftermarket include date despre aproape toate mărcile de autoturisme și oferă informații detaliate legate de piese auto.

Aceasta ajută la căutarea unei piese de schimb într-o bază de date urișă de autoturisme și autovehicule personalizate, transport mărfuri și autobuze,oferă acces la caracteristicile piesei de schimb, informații și fotografii (contactați reprezentantul tecdoc pentru alegerea serviciilor și cataloagelor corespunzătoare).

Tipuri de conectare:
Disponibil doar în platforma Web-AutoResource


Caracteristici tehnice
Pentru a conecta serviciul tecdoc web api trebuie să aveți un login valid pe website-ul
furnizorului conectat, i.e. trebuie să fiți clientul furnizorului.





preț la cerere


Care sunt beneficiile catalogului TECDOC Aftermarket?

 1. La dispoziția dumneavoastră, există o bază de date completă și fiabilă a pieselor auto de schimb pentru majoritatea mașinilor existente;
 2. Clientul dvs. va găsi cu ușurință piesa de schimb necesară, prin intermediul convenabil de căutare, după brand vehicule de pasageri, transport de mărfuri, ansambluri de componente, numere motoare sau tipuri de axe; (contactați reprezentantul tecdoc pentru alegerea serviciilor și cataloagelor corespunzătoare)
 3. Elimina numărul de erori în selectarea și comandarea pieselor de schimb, datorită informațiilor despre noduri schimb;
 4. Aveți posibilitatea de a vinde piese de schimb auto, chiar și pentru cele mai moderne mașini;
 5. Baza de date este actualizată în mod regulat;
 6. Cel mai bun raport preț/calitate, vă ajută la scăderea costurilor prin identificarea exacta a reperelor dorite de clienți.

 

*NOTĂ: Compania TradeSoft nu reprezintă TECDOC și nu vinde cataloage TECDOC. Catalogele TECDOC sunt deținute exclusiv de compania producătoare TECDOC. TradeSoft nu revendică niciun drept asupra cataloagelor TECDOC direct sau indirect. Înainte de a integra cataloagele TECDOC în Web-AutoResource, vă rugăm să contactați compania deținătoare TECDOC și să semnați un contract pentru acces la cataloagele lor.
**NOTĂ: Asigurați-vă că utilizați catalogul original TECDOC pentru a beneficia de baze de date actualizate 2022 și pentru a nu încălca drepturile de copyright și utilizare neautorizată a bazei de date.