platforma piese auto online webautoresource

Notificați imediat clienții prin mesaje SMS atunci când apar modificări de status pentru comenzi, țineți clienți infomați despre noutăți și oferte.

Oferă posibilitatea de a trimite mesaje bulk și de a trimite automat mesaje în cazul unui eveniment. Fiecare participant al sistemului: un administrator și un manager din magazinul online, un client și un furnizor – vor fi informați despre toate evenimentele, primind un mesaj.

Serviciul vă va ajuta să vă anunțați imediat clienții cu privire la schimbarea statusului comenzii lor, cum ar fi sosirea în depozit, schimbarea timpului de livrare, preț, anularea comenzii etc.

Trebuie doar să vă faceți cont pe una din cele două platforme integrate prin conexiune API în platforma Web-Autoresource și apoi sistemul va transmite notificări în mod automat clienților.

notificare sms magazin online piese auto
web2sms trimite sms

Web2sms te ajuta să-ți reduci până la de 3 ori costurile pentru acele procese pentru care comunicarea este obligatorie. Tot ce ai de facut este să automatizezi toate notificările și alertele care trebuie sa ajungă la clienții tăi.

E simplu, iar integrarea se face la nivel de API, sms-urile vor pleca automat, personalizat și fără intervenție umană, minimizând astfel timpul și personalul alocat.

In acest moment, web2sms iti pune la dispozitie cele mai inovatoare servicii, astfel incat tu sa poti sa comunici direct cu partenerii de afaceri, clientii sau furnizorii indiferent daca ai nevoie sa trimiti 1 SMS, campanii complexe sau mesaje automate. 

Cu ajutorul etichetelor poti sa trimiti mesaje SMS cu expeditor personalizat (Ex.Firmata.ro), iar modulul de rapoarte iti da control total pentru toate initiativele tale, indiferent ca vrei sa analizezi rapoarte sau sa ajustezi din mers campaniile tale.

platforma send sms

SendSMS. Sau cum să activezi în sectorul marketingului mobil, fără să ai nevoie de personal specializat. Să îmbini abilităţile de marketing cu tehnologia capabilă să pună în practică viziunea ta. Cam asta este SendSMS. O platformă revoluţionară prin intermediul căreia tu poţi administra campaniile de tip “sms mailing”.

O poţi accesa printr-o interfaţă web, pe baza unui nume de utilizator şi a unei parole. Apoi poţi schiţa, activa şi analiza o campanie de marketing. În plus, cum întregul sistem este administrat printr-un portal web, tu ai acces 24/7 de oriunde din lume.

Campaniile SMS sunt cele mai ieftine și larg acceptate forme de mobile marketing. Marketingul prin SMS-uri poate fi utilizat pentru creșterea vânzărilor, construirea brandului, CRM, loialitate și campanii de retenție. Poate fi și un instrument de raspuns direct pentru campanii TV, radio sau publicitate print.