Automechanika Dubai 2019 » TradeSoft România

Bine ați venit la expoziția comercială Automechanika Dubai 2019
Reduceri pentru toți vizitatorii standului nostru de expoziție!

 
register_automekhanica_dubai_2019


Între 10 și 12 iunie 2019
, compania TradeSoft va participa la cea mai mare expoziție internațională de comerț pentru industria de autovehicule «Automechanika Dubai 2019».

Această expoziție comercială reprezintă un eveniment important pentru afacerile auto internaționale și o oportunitate minunată pentru toți cei care doresc să rămână în fața competitorilor și să fie pregătiți pentru noile cerințe ale pieței. Producătorii de mașini, dealerii oficiali și furnizorii de servicii din 60 de țări vor prezenta tehnologiile de ultima generație și serviciile inovatoare de pe piața pieselor auto.

De ce este extrem de important să vizitați standul companiei TradeSoft?

Suntem o companie orientată spre scopuri încă de la început și am urmărit întotdeauna obiective ambițioase de realizat, inclusiv promovarea mărcii TradeSoft pe piața internațională. Prin urmare, Automechanika Dubai 2019 este o nouă realizare pentru noi și rezultatul muncii lungi și grele a echipei noastre mari.

Dragi prieteni! Vă invităm să vizitați standul nostru de expoziții, unde vom prezenta cea mai recentă versiune a platformei Web-AutoResource, toate serviciile online și cataloagele auto, inclusiv cele mai recente cataloage adaptabile ale partenerului nostru Parts-Catalogs.com.
Veți avea, de asemenea, șansa de a vedea și testa produsele TradeSoft în viața reală, precum și de a vă întâlni cu managerii companiei noastre și de a le pune întrebări și de a avea o ceașcă de cafea într-o atmosferă confortabilă.

De asemenea, toți oaspeții standului nostru vor primi reduceri la produsele software ale companiei noastre!

Simțiți pulsul pieței!

Va asteptam
10 – 12 iunie 2019
Emiratele Arabe Unite, Dubai
Centrul Internațional de Expoziții din Dubai (“DICEC”)
Sala 7, Stand A17

 

 

Automechanika Dubai 2019